vineri, 13 noiembrie 2009

Lacrimi....sau nu...cine poate sa spuna?

Ciudat lucru dragostea asta. Ma uitam mai devreme cum mai plangea Dani in emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani". Doamnelor si domniiilor....Mihalea Radulescu lansa cu surle si trambite o noua carte...oau dar e chiar prolifica imi zic...iar carte..si mai are una pe drum la Polirom..mda. Oricum nu despre asta vroiam sa vorbesc...Cel putin ilar mi s-a parut comportamentul lui Dani care plangea de ii sarea camasa pe el...Si ma intreb eu nedumerita nevoie mare : Care o fi motivul? E pur si simplu marketing sau sunt trairi autentice? ...si daca sunt trairi le etalam asa cu emfaza de parca am detine un monopol ciudat al sentimentelor...Hmmm...pe cand jurnalism veridic si nu desuuri ieftine? Toti iubim, toti avem trairi...ce sa facem acum? Sa le etalam asa nonsalant? Sau sunt eu un picut cam caustica...iertata imi fie cacofonia.

4 comentarii:

  1. am uitat sa precizez ca respectiva carte se cheama "niste raspunsuri" si , se pare, relateaza niscai trairi (sau porneste de la ele)intre juna Mihaela si junul Dani...nu cred totusi ca as avea nervi sa o citesc...but..never say never:)

    RăspundețiȘtergere
  2. E chiar adevarata asta cu plansul live? Eu am crezut ca e un banc prost!

    RăspundețiȘtergere
  3. da..l-am vazut cum plangea...de asta ma intrebam daca e marketing sau chiar plangea pe bune....

    RăspundețiȘtergere
  4. Auzi...nu contest, da in timp ce ala varsa lacrimi de crocodil dupa o tipa atat de speciala ca Miha, Daniela Crudu ce facea? Asta ar fi fost interesant de vazut!Nu?

    RăspundețiȘtergere

I am still here... "I am not this hair I am not this skin I am the soul That lives within" RUMI